Eelmisel nädalal sõites Paide linna oli näha et tanklas palju autosid. Seega otsustasime enne poes käia ja hiljem tankida. Poes käidud, siirdusime tanklasse, et autole kütust lisada. Tankuri ees seisis üks auto - selge pilt, juht läks maksma. Kuid see mis juhtus oli kummaline.

Ootasime oma 5 minutit, aga ei miskit. Siis jälgisime tanklas toimuvat. Leti ees polnud näha kedagi, kes oleks maksta üritanud. Oli vaid paarike, kes jalutas sihitult lettide vahel, seega saime aru, et ilmselt oodatakse einet. Ootasime veel veidi, aga kaua võib.

Lõpuks läksime tanklasse. Teavitasime inimesi, et võiks siiski auto tankuri juurest eemaldada, kui on siia kavatsus pikemalt jalutama jääda. Selle peale teatas auto omanik, et nad just hakkasid maksma. See oli loll vabandus, sest neil oli juba makstud ja ootasid vaid oma toitu.

Miks küll on muudetud tanklad mingiteks söögikohtadeks? On ju võimalik auto peale tankimist söögi ootamise ajaks tankuri juurest eemale parkida.

Mida arvad sina? Kas tankla on koht tankimiseks või ongi nii, et ootad sööki ja teised las ootavad? Jaga mõtteid ja arvamusi aadressil rahvahaal@delfi.ee!