Eesti on hakanud politseiriigiks! Karistagu tõelisi kurjategijaid, mitte rünnaku meie rahvast, kes maksab makse!

Hiljuti tulin Portugalist, seal põhimõtteliselt mitte keegi ei järgi liikluseeskirju. Kõik pasundavad üksteisele ja kiirusepiiranguid kedagi ei huvita, nägin ainult kahte avariid 10 päeva jooksul (sai palju ringi käidud), mis sealse pealinna rahvaarvu juures siiski paneb hämmastama.

Sai sõidetud 140km/h (kiiruspiirang oli alla 100) maanteel, kui meie ees olev veok kontrolliks politsei poolt peatati ja siis meie kiirus läks alla 100 km/h põhimõtteliselt politsei silme all. Pärast sealt tulekut ma enam ei suuda uskuda, milline politseiriik siin on.

Ma ei ütle, et siin on kõik politseinikud halvad, aga seal ma küll mingit trahvihullust ei näinud. Mis see siis olgu? Ei lasta siin enam tavalistel inimestel rahulikult elada. Iga väiksem viga läheb suurelt riigile trahvina? Mis te selle rahaga teete? Miks nii suur rahahullus ja inimeste tagakiusamine?

Tahaks teada, mida politsei või mõni muu tegelane selle peale ütleb? Siin ongi mõned inimesed natuge segased kes napsutavad ja sõidavad, aga miks peaks tavalisi inimesi, kes eksivad kogemata või mõnel muul põhjusel karistama?