Kuna enamik autojuhte on korraliku sõidumaneeriga, siis ikkagi leidub neid, kes näiteks rida vahetades või peateele sõites ei suvatse suunatuld sisse lülitada. Kuigi enamik selliseid manöövreid tunduvad olevat suht ohutud, siis ometi on ka selliseid juhtumeid, kus suunatulede mitte näitamine võib olla ohtlik. Näiteks ringteedelt maha sõitmine ning ringi peal olles ridade vahetamine.

Teatud kontingent juhte ei pea mitte millekski ringilt maha keerates suunda näidata, mis üsna sageli tekitab järgmisel sissesõidul ootavates juhtides frustratsiooni. Kuna eesõigus on ringteel olijal, siis võiks peateeline ka austada oma manöövritega teisi, kes soovivad ringile sõita ning anda enda maha pööramisest ka aegsasti märku, et ootav juht saaks enda sõiduga alustada. Samuti peaksid juhid vältima ootamatuid ning ilma märku andmata manöövreid ringi peal, kuna need on kordades ohtlikumad kui näiteks sirgel linnatänaval sõites.

Suunatulesid mitte nii agaralt kasutavad juhid peaksid teadvustama seda, et nad ei liikle mitte üksi ning nende manöövritest ja tegemata jätmistest sõltub ka teiste liiklejate sõitmine ning suund. Samuti peaks kindlasti vältima ootamatuid manöövreid seal, kus liiklusõnnetuse on eriti ohtlikud juhtuma - ringteed ning sillad.

Seega, juhid - andke oma manöövritest ka teistele teada, sest suunatule kangi pole nii raske vajutada!