Näiteks sealt pärit kanakoib ja kartul ei sobi koolieelikule igapäevaseks toiduks - need on liiga soolased. Alla kolmeaastatele ei tohiks neid toite aga üldse anda. Kahesajagrammine koib ja väike karp (samuti 200 grammi) ahjukartulit katab kuhjaga lapse päevase soolanormi ja peaaegu täielikult rasvavajaduse. Aga paratamatult saab laps ka muu toiduga soola ja rasva lisaks.

Hea Delfi lugeja, kas sinul on aega oma perele ise lõunat ja õhtusööki valmistada või oled samuti sunnitud supermarketitest tervisele kahjulikku valmistoitu ostma? Kuidas balansseerida oma pere päevamenüüd nii, et ei peaks ise tunde vaaritamisele kulutama ja samas ei toitutaks vaid poe valmistoidust? Kirjuta meile oma kogemustest!

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.