Selveri toodetest tõid lugejad eriliselt esile Selveri piima, samuti mainiti ka võid, kohvikoort, mune, hapukoort, mahla ja õlu. Viimane olevat küll "selline lahja, aga sauna sobib küll".

Prisma puhul kiideti Rainbow kaubamärki, mis on "kvaliteetne ja soodne võrreldes muu kvaliteetkaubaga". ETK säästutoodetest tõid lugejad välja purgisuppe, kohukesi, esmatarbekaupu. Üldine hinnang oli, et need on "hea hinna ja kvaliteedi suhtega".

Lisaks omatoodetele pakuvad enamik suurematest poekettidest ka sooduskaardi võimalust, millele on võimalik teenida ostude pealt sooduspunkte või saada lihtsalt kassas summast mõni protsent vähemaks.

Hea Delfi lugeja, milliste poodide sooduskaarte kannad sina oma rahakoti vahel? Mis hüvesid on sellega võimalik saada? Millise poe kliendikaart on Eestis kõige kasulikum?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.