Minu esimene auto oli vanematelt saadud 1987. a. beežikaskuldne automaatkastiga Ford Scorpio, kuhu mahtus vajadusel 7 inimest ning mille tippkiirus (mäest alla liikudes) oli 145 km/h. Peale ühel talvel katusele sadanud lumelaviini tuli edaspidi vihmajärgsetel päevadel arvestada sellega, et esimese järsema pidurduse tagajärjel sajab katuseluugi kaevust pool ämbrit vett krae vahele. Vähemasti mõnda ega oli see nii ning loomulikult sai selle autoga ka muid nalju läbi elatud ning luukpäraga Scorpite silmamine võtab siiamaani silmad vesiseks. Nende jaoks on südames eriline koht.

Milline oli aga Sinu esimene auto ning milliseid meeleolukaid seiku selle omandamisest, omamisest ning sellega sõitmisest, ehk selle remontimisest ja lõpuks selle lahti saamisestki suudad meenutada? Kirjuta sellest teistele kommentaariumis!

Pikemaid ja põhjalikumaid mõtisklusi ootame ka meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest võita ka preemia!

Jälgi EkspressAuto uudiseid ja artikleid ka Twitteris!