Järgmisel aastal aset leidev ühiskoristus koondab kokku 100 erinevat riiki ning loodab prügiprobleemi lahendamisele anda nii kohalikul kui globaalsel tasandil olulise tõuke, teatas Teeme Ära meediajuht Tiina Urm.

“Kui Eestis asjaga algust tegime, siis oli lihtsalt mõte siin meie metsades vedelevast sodist lahti saada ja anda sellele väikesele, kuid järjekindlale prügistajate kambale koos tuhandete eestimaalastega kindel signaal, et nad peavad selle tegevuse lõpetama,” sõnas üks koristuspäeva ellukutsujatest, Rainer Nõlvak. Korraldajatele endilegi ootamatult hakkas aga aktsiooni järel tehtud lühike video inimesi tegudele ärgitama nii lähemal kui kaugemal.

Hea Delfi lugeja, mida oled sina senini "Teeme ära!" talgute korras ära teinud? Kas igakevadised talgud on kodanikualgatust sinu kodukohas ka veidi elavdanud? Kirjuta meile oma lugu: kuidas sattusid sina "Teeme ära!" talgutele?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.