"Tavapärasest oluliselt suuremad allahindlused on meil Tallinna maja spordi- ja digimaailmas, mis seoses ümberkorraldustega lähevad jaanuaris sulgemisele," ütles Tallinna Kaubamaja kaubandusdirektor Edward Köster Delfile. Ta lisas, et plaanitavad soodustused on lausa kuni miinus seitsekümmend protsenti.

Allahindlused on kavas ka tehnikapoes Euronics. Euronicsi kaupluse turundusdirektor Urmas Arula nentis, et kuigi kõik läheb ümberringi aina kallimaks, on tehnika aga odavnenud. "Eriti on langenud hinnad IT-toodetel ja teleritel," ütles Arula.

Hea Delfi lugeja, millises kaubanduskeskuses või poes oled sina märganud kõige suuremaid allahindluseid? Kui suur allahindluste fänn sa ise oled? Kas eelistad neist suure rahvamassi tõttu eemale hoida või näed pigem head võimalust aasta alguses endale vajalik kaup soodsalt kätte saada?

Ootame teie mõtisklusi aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.