Kultuuriaastale tagasi vaadates ütles sihtasutuse juhatuse liige Jaanus Mutli, et Eesti asja pole vaja otsida kampaania korras, kuna meie mitmekihiline kultuur, siin elavate inimeste algatusvõime ja koostegemisrõõm ongi need Eesti asjad, mille üle võib kultuuriaasta lõppedes uhke olla.

Täna hommikust õhtuni on avatud jõuluturg Raekoja platsil, täna on ka tasuta muuseumipäev ning disaini- ja arhitektuurigaleriis näitus "PiparkoogiMaania: ajamasin". Tänastest üritustest saad lugeda lähemalt siit.

Hea Delfi lugeja, kas leiad pühade-eelsel ajal ka ise tänastest kultuuripealinna lõpuüritustest osa võtta? Kirjuta meile, milliste märksõnadega sa vaatad tagasi möödunud aastale, mil Tallinn kandis uhket Euroopa kultuuripealinna tiitlit? Ootame teilt kindlasti ka fotosid ja muljeid - kuidas sai kultuuripealinn õnnelikult lõpetatud? 

Ootame teie fotosid ja mõtteid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest võita ka preemia!