Sellega protestivat ta selle vastu, et meie ühiskonnas suhtutakse naise paljasse ülakehasse suurema eelarvamusega, kui meeste paljasse ülakehasse. Samuti soovis ta näha, kuidas tema aktsiooni suhtutakse. Õnneks see nali ei kestnud kaua ja politsei peatas sõgeda liputaja.

Eks ole ammu teada, et kui oma andega kuulsaks ei saada, siis tuleb skandaal appi võtta. Kes teeb väljaheidet purki, kes teeb Pronksmehest kuldse koopia, kes rüvetab teiste jaoks kalleid objekte-sümboleid.

Kummaline, et on naisi, kes soovivad võrdsustada mehe ja naise rindade paljastamise. Naised peaks ju teadma, et naise rinnad liigitatakse erogeensete organite hulka, sest naise nibude stimuleerimise tagajärjel võib saada nibuorgasmi. Meestel midagi sellist ei ole. Mehe nibud on üksnes rudimendid, millel puudub igasugune funktsioon. Kõige vähem on neis midagi erutavat.

Inimkonnas on rindade katmine kõrgkultuuri tunnuseks. Ainult primitiivsete metslaste juures võime näha palja ülakehaga naisi. Tänaseks on enamus metslasi kas arengu teel või kõrgkultuuri abil sellest tavast loobunud. Seda kummalisem on näha aeg-ajalt üleskerkivaid protestijaid, kellele ei meeldi üks või teine normiks saanud ühiskonna toimimisviis.

Need inimesed raiskavad oma energiat tulutule protestile, püüdes muuta muutmatut. Nemad ei saa inimkonna kollektiivse aastatauhandete kestel settinud kogemuse vastu. Kui see on teinud naise rindadest seksuaalsust esindavad organid, siis nii ka on. Nagu teame, on seda ka teadus tänaseks kinnitanud.

Miks omal ajal naise rinnad nii eriliseks muutusid, seda võib vaid oletada. Peamiseks teguriks on siin arvatavasti lapse toitmine piimaga. Tol ajal omas kindlasti tähtsust, et naisel oleks suured rinnad ja ta suudaks järglasi toita. Otsest seost muidugi rindade suuruse ja hea piimaanni vahel ei ole, kuid ega seda ürgajal nii täpselt ei teatud.

Olgu kuidas on, kuid naise rind on erinev mehe rinnast. Naise rind allub seksuaalsele erutamisele. See erutab tema meest (miks mitte ka teisi mehi). Las siis jääda midagi ainult oma mehe jaoks. Need naised, kes end paljastavad, on kas litsakad, ülikoledad või veidi "metsapoole". Terve mõistusega korralikus paarisuhtes olev naine ei näeks mingit vajadust sellise enesepaljastuse vastu. Tehku need mehed siis mida tahavad, ega naine pea seda kõike usapäise järgi tegema!

Lisaks toidab naine rinnaga last. Ka see näitab erinevust mehe ja naise vahel. Ükski ema vast ei läheks ka oma rindadega liputama. Neil on selleks piisavalt eneseväärikust.