Kümme peamist viga, mida naised teevad, suvalises järjekorras - mul oleks väga raske siin prioriseerida:

1) Näägutamine

Tekitab mehes tunde, et ta räägib oma ema või õpetajaga. Ema vormis peale surutud olmemurede lahendamist ja suhtumist sellesse mäletavad poisikese east kõik mehed. Näägutamine väsitab mehe sama kiiresti, nagu väsiks ta täiskasvanud peast ema juurde tagasi kolides. Muidugi on reeglil erandeid, aga rusikareegel on selline: nääguta võimalikult palju ja mees hoiab võimalikult palju oma pisikesse maailma (olgu see siis arvutis või õlleklaasi taga) ja õrnutseb sinuga võimalikult vähe (emaga ju ei õrnutseta).

2) Liigne pessimism ja tuleviku sündmuste ettekuulutamine viriseval toonil

Lühikest aega on lõbus kuulata, mismoodi täpselt homme halvasti läheb, aga kui naine muutub igapäevaseks negativismi oraakliks, ei viitsi mees lihtsalt enam kuulata. Enamasti kaasneb KHVTJS (kõige halvema võimaliku tulevikus juhtuva stsenaariumi) kuulamisega ka kohustus midagi vastata. Ja hoidku Jumal, kui mõnikord nii lähebki - see annab naisele võimaluse pöörduda tagasi esimesse punkti ja hakata näägutama, et ta ju ütles nii ja nägi seda ette. Nii kuradi seksikas ju?

3) Tahtejõuetus

Sageli kirsiks pessimistliku näägutaja tordil. Ta ei ole rahul oma kehakaaluga, kuid "ei suuda" end kokku võtta, et veidi ratsiooni kohandada või natukene trenni teha. Tavaliselt on tahtejõuetus ilusti seotud KHVTJS sündroomiga. Mingigi tõkke ilmumisel ilmutab naine kohe jõuetuse märke. Tõkkeid on teel nii või naa ja neist tuleb üle hüpata. Mees ei ole massohist, kes soovib seda teha naine turjal. Käest kinni ikka tuleks!

4) Oma nina toppimine mehe igasse tõsisemasse pilku või mõttesse

Pole midagi "vahvamat", kui iga veerandtund vähemalt korra vastata küsimusele, mida ma mõtlen, või mis mul viga on.

5) Armukadetsemine mehe sõprade peale

See võib väljenduda viltu vaatamises, kui mees sõpradega pokkeriõhtule läheb (nagu ta on 15 aastat teinud), või siis lihtsalt, kui mees sõbra sünnipäeval kellegi teise nalja üle liiga südamest naerab. Vallandub lihtne kaasasündinud refleks. Millises suunas on teie esimene reaktsioon, naised, kui teilt üritatakse midagi ära võtta, näiteks kotti käest rebida? Tõmbate teises suunas vastu, eks ole? Või kui kõik käib liiga kiiresti ja jääte oma kotist ilma, olete kurb ja vihane. Meiega on täpselt samamoodi, kui tunneme, et soovite meilt ära võtta midagi olulist.

6) Mehe seisukohtade pidev vaidlustamine

Tõenäosusteooria ütleb, et 50% juhtudel on meil tegelikult õigus. Me ei viitsi oma seisukohti pidevalt kaitsta. Mul on muudki peas toimetada, kui sulle pidevalt tõestada, et eksid. Kui tähele panete, vaidlevad mehed reeglina palju vähem. Sest nad aktsepteerivad lihtsamini.

7) Mehe isikliku ruumi kaotamine

Jätke see meelde: absoluutselt kõik inimesed tahavad vahel olla omaette! Õpetage see oma mehele selgeks ja õppige ise ka ära, millal ei ole vaja teist inimest surkima minna! Mitte keegi ei jaksa teise inimesega koos olla 24/7. Asi ei ole teis, naised. Te ei pea mõtlema, et ju me pole rahul, kui ei taha kogu aeg koos olla. Mul on hea kogemus noorusest, kui oma parima sõbraga välismaal tööl käisin. Tüüp, kellega on olnud 20 aastat fantastiline klapp. Elasime kulude kokkuhoiu mõttes 6 kuud koos väikses karavanis. No nii üle ei saa lihtsalt üks inimene visata! Lennukilt maha tulles leppisime kokku, et võtame teineteisest kahenädalase puhkuse.

8) Oma soovide pealesurumine

Kui üldine suund elus peaks paaril enam-vähem kattuma, siis ühest konkreetsest päevast võib olla inimestel väga erinev arusaam. Kõige viimane asi, mis mind motiveerib päevadel, kui tahan üksi olla, on kellegi hädakisa, mida kõike sellest järeldada võib, kui ma nüüd maale temakese ema juurde sel nädalavahetusel kaasa ei tule. Kodurahu huvides võin järele anda, kuid see ei tee mind õnnelikuks.

9) Püüdlused meest muuta

Kui ma tahan paremaks inimeseks saada, loen eneseabi-raamatuid. Kui mõnest vestlusest selgub, et teen midagi valesti ja sellest aru saan, püüan end parandada. Aga mingit minu kommet või hobi minu küljest jõuga ära kangutada - viimane lollus, mida teha.

10) Heade asjade iseenesestmõistetavaks muutmine

Mul ei tule väga head näidet, kuid olen kogenud seda paljude naiste puhul. Aa, ok, üks tuli. Värskes suhtes telekat vaadates tegin teisele jalamassaaži. See kujunes mingil moel tavaks, ei teagi kuidas ja kelle algatusel täpselt, aga lõpuks kujunes välja nii, et nii kui taguotsa diivanile sain, olid nagu imeväel jalad mul süles ja nihelesid. Mina aga olen inimene. Mõnikord reibas, mõnikord väsinud, mõnikord tusane. Ära püüa teha millestki meeldivast ja vabatahtlikust mulle kohustust. See ei tööta enam samal moel.

Voila! Kümme täis ja üks meenus veel. Nii et boonuspunkt: jonnimine ja mossitamine. Need ei ole täiskasvanulikud ja neist väsib kiiresti. Ei ole minu süü, et ma oma eksiga hästi läbi saan - ta oli päris okei inimene ja ei teinud mulle midagi halba. Ma ei näe, et peaksin ülejäänud õhtu jooksul halba tuju taluma, kui mu eks meile tänaval vastu jalutas ja mulle "tere" ütles. Jajah, minu arust ka, ta võis isegi naeratada.

Niisiis üleskutse naistele: kui tahate pühendumust, laske meil olla! Need kõik on mingist piirist alates väga kurnavad käitumismallid ja ma tõepoolest ei tea mitte ühtegi naist, kes ei kannataks neist vähemalt paari all.