Täna kell 10-st kuni 4. mai kella 17-ni on Jõgeva maakonnas Saare-Torma maanteel Levala sild (km 3,4-3,8) pealesõitude ümberehitamise ja asfalteerimise tõttu liiklusele suletud. Ümbersõit on Leeva-Voore-Vassevere kaudu.

Harju maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel (km 13,013,7) on teeremondi tõttu üks sõidusuund suletud. Liiklus suunatakse ümber linna sisenevale suunale. Töötsoonis on kiirus piiratud.

Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel (km 171,7-171,9) toimub Rakvere viadukti vuukide remont. Korraga on suletud üks sillapool. Päeval reguleerivad liiklust reguleerijad, öösel foorid.

Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel (km 8,3-13,3) on geoloogiliste uuringute tõttu kiirus piiratud.

Tartu maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel (km 0,0-5,2) on teeremondi tõttu üks sõidusuund suletud. Liiklust korraldavad foorid. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Harju maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel (km 15,1-15,3) toimub tee kõrval kaablipaigaldus.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere­­-Rannapungerja maanteel (km 33,1-33,0) algavad freesimistööd. Töötsoonis on üks sõidusuund suletud. Liiklust reguleerivad foorid.

Harju maakonnas Jüri-Vaida maanteel (km 0,5-6) ja Patikal on Filter Temposõidu karikasarja I etapi tõttu liikluskorralduse muudetud. Palume liiklejatel juhinduda ajutise liikluskorraldusvahendite nõuetest ja reguleerijate märguannetest.

Eelteade

Homme 3. mail kell 9-21 on Võru maakonnas Vana-Antsla-Lüllemäe maanteel (km 6,6-6,7) raudteeülesõidukoht liiklusele suletud teeremondi tõttu. Ümbersõit on Kobela-Antsla-Lusti-Valtina kaudu.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.