Lääne-Viru maakonnas Tallinna–Narva maanteel (km 80,0-89,0) on kummipostide paigalduse tõttu kiirus piiratud.

Eelteade

Laupäeval 4. augustil toimub esmakordselt IRONMAN Tallinna täispikk triatlon. Seoses üritusega on sel päeval riigiteedel suuremahulisi liikluspiiranguid ajavahemikus kella 7 kuni 17.30-ni.

Riigimaanteedest on suletud:

* Tallinna–Paldiski maantee linna sees, Lahelepa tänavast kuni riigimaanteel Kiia ristmikuni (km 4,4-18,4)

* Tallinna–Rannamõisa–Kloogaranna maantee Vitist kuni Keila–Joani (km 16,9-26,1)

* Kiia-Vääna-Viti (km 0,0-13,5) ja Vääna-Keila-Joa (km 0,0-6,4).

* Laagri–Harku lõik (km 2,2-6,2)

* Topi liiklussõlm ja Juuliku liiklussõlm ehk Saku–Laagri (km 0,0-8,6)

Liiklejana tuleb tähelepanelikult jälgida sel päeva kehtestatud ajutist liikluskorraldust, reguleerijate märguandeid ja võtta aega liiklemiseks Pärnu maanteel ja Lääne-Harjumaal.

Maanteeamet soovitab 4. augustil kasutada Pärnu maantee asemel linnast väljumiseks Männiku teed või Viljandi, Tartu või Narva maanteed. Pärnu maanteel võib oodata suurenenud ajakulu linnast väljumiseks.

Suletud teelõikudele on tagatud ligipääs kohalikele elanikele, keda vajadusel eskorditakse koju või kodust välja, kuid ka sel juhul tuleb arvestada täiendava ajakuluga.

Ürituse ajal saab liikluskorraldust puudutavat teavet ka infotelefonilt numbril 5300 1707 ja e-kirjaga aadressil liiklus@trismile.ee.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.