Prassi silla lammutamise ja uue ehitamise tõttu on Võru maakonnas 31. oktoobrini liiklusele suletud Raitse–Osula–Varese maantee (km 9,2-10,5).

Ümbersõit on korraldatud Sõmerpalu–Vagula–Osula kaudu. Teekond pikeneb kuni 15 kilomeetri võrra. Kohalikele ja Osula kalmistu külalistele on tagatud juurdepääs Varese ristmiku kaudu.

Tallinna–Narva maanteel (km 209,0-210,0) on teeremondi tõttu üks sõidusuund suletud, liiklust reguleerivad foorid. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Viljandi maakonnas Valga–Uulu maanteel (km 71,5-71,6) on tehnovõrkude remonttööde tõttu üks sõidusuund suletud, liiklust reguleeritakse. Töötsoonis on kiiruspiirang.

Eelteade

Alates teisipäevast 17. juulist kuni 25. juulini on teekatte taastusremondi tõttu Harju maakonnas liiklusele suletud Tallinna-Narva maanteel asuv Kahala mahasõit. Ümbersõit asfalteerimise ja freesimise ajaks on Kuusalu või Liiapeksi kaudu.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.