Võru maakonnas on tänasest kuni 26. oktoobrini raudtee remonditööde tõttu liiklusele suletud Võru–Mõniste–Valga maanteel Võru raudteeülesõidukoht (km 2,4).

Ümbersõit on korraldatud Võru ringtee ja Kose kaudu, teekond pikeneb ligikaudu 12,3 km võrra. Päevasel ajal on läbipääs tagatud ühistranspordile ja operatiivsõidukitele.

Pärnu maakonnas Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Pallika–Langerma lõigul (km 92,2–92,6) on kiiruspiirang tee geoloogilisteks uuringuteks.

Eelteade

23. oktoobril kell 12–14 on Lääne-Viru maakonnas koormuskatsetuste tõttu liiklusele suletud Tapa–Loobu maanteel Valgejõe sild (km 2,2–2,4). Ümbersõit on korraldatud Imastu kaudu, teekond pikeneb ligikaudu 5,4 km võrra.

Meeldetuletuseks juhile: vihmase ilmaga tuleb vähendada kiirust ja suurendada pikivahet, sest aeglane sõit annab rohkem aega märgata vihmase tee tingimusi ja teisi sõidukeid ning vajadusel reageerida.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.