„Tänava sulgemine on vajalik seoses Koidu tänava kapitaalremondi järgmise etapiga, mistõttu Luise tänav ei ole läbitav Kristiine ja Mustamäe poole suunduvatele autodele. Luise tänava elanikud pääsevad ikka autoga oma kodu juurde ja liikuda saavad ka jalakäijad. Teised liiklejad võivad ümbersõiduks kasutada Endla tänavat, kus on autodele tööperioodi ajal erandkorras kahesuunaline liiklus,“ selgitas Kesklinna vanema kohusetäitja Anu Aus.

Kaarli puiesteelt Kristiinesse saab liikuda mööda Endla tänavat, Mustamäe suunas liiklejatel palutakse liikluse hajutamiseks pöörata Tõnismäe tänava kaudu Pärnu maanteele. Haabersti poole sõitjad suunatakse Kaarli puiesteelt Toompuiestee ja Tehnika tänava kaudu Paldiski maanteele.

Koidu-Luise ristmikul rajatakse esmalt veevärgi ja kanalisatsioonitorustike ühendused, seejärel paigaldatakse tänavavalgustite toitekaablid ja taastatakse tänavakate. Töid teeb YIT Eesti AS Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel.

„Liiklejatel palutakse järgida ajutiste liikluskorraldusvahendite nõudeid ja arvestada, et piirangute tõttu tuleb varuda rohkem aega. Vabandame töödega kaasnevate ajutiste ebamugavuste pärast ning loodame mõistvale suhtumisele,“ lisas Anu Aus.