Aleksandrit süüdistati selles, et ta 26.04.2007 alates kella 18-19-st kuni 27.04.2007 varahommikuni osales massilistes korratustes, mis algas politseiametnikele vastuhakkamisega ning päädis Tallinna kesklinnas rüüstamise, purustamise ja süütamisega, teatas Harju maakohtu pressiesindaja Dagne Hanschmidt.

Aleksandr liikus koos märatseva rahvamassiga ning võttis Pärnu mnt 41 asuva R kioski juurest maast eeluurimisel tuvastamata kaupluse rüüstamise käigus tänavale loobitud maale ja lameda ekraaniga televiisori, mille purustas vastu maad.

Samuti osales Aleksandr Westmani Äri rüüstamises võttes teiselt massi liikmelt vastu nimetatud kauplusest pärinevat kolm eeluurimisel tuvastamata veini pudelit. Samuti osales Woodstocki lõhkumises ja rüüstamises, visates baari suunas erinevaid alkohoolsete jookide pudeleid, kive ja muid ettejuhtuvaid esemeid, umbes sajal korral. Samuti jooksis Aleksandr Woodstocki baari sisse ning hõivas sealt kaks pudelit (0,5l) õlut Bock või Rock ja ühe pudeli 0,7 l likööri Jägermeister, mille jõi ära.

Massilises korratuses osalejana on Aleksandr rüüstanud Westmani Äri ning osalenud Woodstocki baari rüüstamises ja lõhkumises.

Veel määrati Aleksandrile keeld katseaja jooksul alkoholi ja narkootikume tarvitada ning mõisteti temalt välja menetluskulu 6525 krooni.