Kinni peeti 1973. aastal sündinud Leedu kodanik, kes on hetkel Lätis vangis ning antakse peagi üle Eesti politseile, kirjutab Läti vene Delfi.

Politseile anti mehest teada vaid viis minutit enne bussi jõudmist Riia bussijaama. Lähim Riia munitsipaalpolitsei ekipaaž jõudis bussijaama kahe minutiga ning pidas mehe kinni. Hiljem jõudis kahtlustatava fotoga kohale ka politsei.

Tänaseks on politseile teada, et lisaks Riias kinnipeetud mehele osales röövis veel inimesi. Seetõttu palub politsei kõigi inimeste abi, kes fotodel kujutatud mehi on näinud või omavad infot meeste asukoha või võimalike liikumissuundade kohta. „Mehed võisid Tallinnas või mujal Eestis külastada hotelle ja söögikohti või kasutada taksoteenust või ühistransporti. Iga infokild on oluline,“ rõhutab Tambre.

28.septembril rööviti Tallinnas südalinnas Roosikrantsi tänaval kellapoodi.Esialgsetel andmetel sisenesid tundmatud mehed kellapoodi ning ähvardasid klienditeenindajat relvataolise esemega. Mehed võtsid kaasa hulga väärtuslikke käekelli ja sularaha ning põgenesid sündmuskohalt. Klienditeenindaja viidi tervisekontrolliks haiglasse, tema vigastused olid kerged. Rööviga tekitatud kahju on selgitamisel.

Politsei oletab, et tegu oli rööviga suures ulatuses ja kahjud võivad olla suured. Röövleid oli rohkem kui üks.