Häirekeskus sai täna pärastlõunal 12:50 teate Raplamaal Röa külas juhtunud liiklusõnnetusest, kus põrkasid kokku sõiduautod Škoda ja Toyota. Esialgsetel andmetel kaldus veel teadmata põhjusel sõiduauto Škoda vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku talle vastu liikunud Toyotaga.

Õnnetuse tagajärjel paiskus üks sõidukitest katusele ning teine vastu puud. Õnnetuses sai viga Škoda roolis olnud naine, kelle meedikud haiglasse toimetasid. Sündmuskohal tuvastati, et Toyota juht oli kaine ning omab juhtimisõigust, juhtimisõigust omab ka Škoda juht, tema kainus selgub ekspertiisis.

Praegused kuumad ilmad, mil inimesed väga aktiivselt ühest piirkonnast teise ringi liiguvad nõuavad, et kõik autojuhid oleksid liikluses väga tähelepanelikud ning hindaks oma terviseseisundit sõidu ajal. Kui kuumas masinas kipub uimasus või uni peale tulema või kui lämbe ilmaga tunnete autojuhina, et enesetunne on halb, siis tehke vilus puhkepaus, jooge värskendavat külma vett ja vahetage võimalusel kohad kaasreisijaga, kelle enesetunne on hea.