"Vahistamist" pealt näinud ja filminud tallinlased kirjeldasid nähtut nii:

"Eile sõitsin Veerenni tänaval, ning märkasin, et maasturi (näeb välja nagu tank) kõrval seisavad kiirreageerijate välimusega, maskidega kaks venda. Maastur oli tagant lahti, ning sealt paistis välja ikka terve arsenal. Pagasiruum oli relvi täis ning meestel olid ka automaadid käes. Ausalt öeldes mina koos oma kaaslasega ehmasime ära, kuid huvi pärast peatasime eemal, et uurida mis värk on. Mõne aja pärast mehed istusid autosse ning hakkasid liikuma Liivalaia tänava suunas. Sealt järsku erinevatest suunast seda autod ümbritsesid meie politseipatrullid.

Arvatavasti, on keegi neist politseile teada andnud. Eriti vinged olid patrullautod kes, vastas suunas blokeerisid maasturi sõidu (kahjuks videos ei ole seda näha).

olitsei ajas maasturis olevaid imeliku inimesi välja, sihtides relvaga auto sisse. Kahjuks videos ei peegeldu, mis toimus maasturi juures, ning meil ei olnud ka julgust autost välja tulla. Politseinikud panid meeste käed raudu ja vaatasid pagasiruumis olevaid automaate. Ei tea, kuidas asi lahendas, aga nad lasti lahti..."

PPA pressiesindaja kinnitas Delfile, et tegu oli filmivõtetega.

Esialgu tundub, et ka politseile oli tegemist ootamatu olukorraga.