Ratturite foorumis velo.clubbers.ee teatas postitaja, et tema ratas varastati 27. ja 28. augusti vahel Kostiveres kortermaja keldrist. Kuulutus seisis kuu aega tähelepanuta, kuid üleeile vastas postitusele tähelepanelik foorumikülastaja, kes ütles, et ratas on portaalis okidoki.ee müügiks pandud

Selgus, et ratta edasimüüja on Lasnamäel Vilisuu 9 asuv pandimaja, mis lubab pandiks võtta kulda, mobiiltelefone, jalgrattaid, elektritööriistu, foto-audio- ja videotehnikat ja autosid.

Delfi võttis ühendust ka politseiga ning politsei teatas, et kriminaalpolitsei asus asja uurima ning praeguseks on omanik ratta kätte saanud. Politsei pressiesindaja Andres Sang ütles, et konkreetset pandimaja ei pea tingimata süüdistama, kuna varastatud esemetega on probleeme ilmselt kõigil pandimajadel.

Politseil õnnestus ka varas tabada. "Tegemist on sarivargaga, kes tabati seoses muude vargustega juba enne seda juhtumit. Selle konkreetse jalgratta kohta levis info päris mitme sotsiaalvõrgustiku kanali kaudu ning kriminaalpolitseinikud reageerisid saadud vihjetele kiirelt," kommenteeris Sang juhtumit.