Kui ametnikud teda takistasid, lõi ta neist üht rusikaga näkku. Ametnikud kasutasid vangi vastu jõudu ja panid talle käerauad. Vang toimetati eraldatud lukustatud kambrisse. Ametnik sai löögi tagajärjel näovigastuse. Vangi vastu alustati kriminaalmenetlus.

13. veebruaril lõi aga Tartu vanglas jalutuskäigult naasnud vang kambrisse sisenedes teda saatvat ametnikku rusikaga näkku, mille tagajärjel kukkus ametnik peaga vastu seina. Pärast seda sisenes vang kambrisse ja ametnik sulges kambri ukse. Ametniku kukal sai kergelt viga. Vangi vastu alustati kriminaalmenetlus.

15. veebruaril keeldus Viru vanglas alaealine vang loovutamast keelatud esemeid ja kambrist väljumast. Kui ametnikud sisenesid kambrisse ja asusid vangi sealt välja juhtima, osutas ta neile vastupanu ja sülitas ametnike poole. Vangi vastu kasutati jõudu ja ta toimetati kambrist välja. Ametnikud võtsid keelatud esemed kambrist ära ja paigutasid vangi kambrisse tagasi. Ametnikud ei saanud vigastada. Vangi vastu alustati kriminaalmenetlus.

13. veebruaril ei allunud vang ametniku korraldusele ja ründas ametnikku: haaras temast kinni ja lükkas teda. Ametnik kasutas vangi vastu jõudu. Ametniku käsivars, kael ja õlg said kergelt viga. Vang paigutati eraldatud lukustatud kambrisse ja tema vastu alustati kriminaalmenetlus.

13. veebruaril ei allunud Murru vanglas vang ametniku korraldusele ja ründas ametnikku: haaras temast kinni ja lükkas teda. Ametnik kasutas vangi vastu jõudu. Ametniku käsivars, kael ja õlg said kergelt viga. Vang paigutati eraldatud lukustatud kambrisse ja tema vastu alustati kriminaalmenetlus.