Reedel kella 17.30 ajal sai G4S patrull väljakutse ühte Jõgeva kauplusesse. Seal pidas turvatöötaja kinni mehe, kes varastas ligi 12 euro väärtuses alkoholi. Poevaras peeti kinni ja anti politseile üle. Mõne aja pärast oli sarnane väljakutse ka ühte Tartu kauplusesse. Peale 19.30 pidas kaupluses valvanud G4S turvatöötaja kinni ja andis politseile üle mehe, kes varastas ligi 3,5 euro väärtuses õlut.

Laupäeval kella 07.30 ajal sai G4S patrull häireteate ühest Tartu kohvikust. Kolme minutiga saabunud turvatöötajad selgitasid välja, et üks isik oli kohvikus laua lõhkunud. Sündmuskohale kutsuti ka politsei, kellele turvatöötajad laualõhkuja üle andsid.

Täna pärast südaööd sai G4S patrull väljakutse Narvas asuvasse kõrtsi, kus viibis ebaadekvaatne isik, kes keeldus sealt lahkumast. Ta hakkas vastu ka turvatöötajatele, kes kasutasid enesekaitseks pipragaasi. Turvatöötajad pidasid mehe kinni ja andsid ta üle politseile.

Pool tundi pärast südaööd sai G4S patrull väljakutse Tallinnas Õismäel asuvasse tanklasse. Alkoholijoobes mees tülitas seal klienditeenindajat ja keeldus lahkumast. Turvatöötajate saabudes käitus mees agressiivselt ja tema kinnipidamisel tuli kasutada käeraudu. Purjus ja agressiivne mees anti üle politseile.

Hommikul kella 06.30 paiku sai G4S patrull väljakutse ühte Tallinna vanalinna baari. Viie minutiga saabunud turvatöötaja pidas seal kinni ühe ebaadekvaatses seisundis mehe, kes oli mõraseks löönud kaks aknaklaasi ja sauna eesruumis asuva televiisori. Turvatöötaja kutsus sündmuskohale nii kiirabi kui politsei. Meedikud vaatasid vandaalitseja igaks juhuks üle. Mees arstiabi ei vajanud ja edasi tegeles temaga politsei.

Kella 14 ajal päeval tabas G4S turvatöötaja ühes Võru kaupluses mehe, kes üritas varastada 86 euro väärtuses alkohoolseid jooke. Ka tema anti politseile üle.