Eile öösel kella 01.12 ajal said turvaettevõtte G4S patrullid väljakutse Tallinnas Lasnamäel asuvast kasiinost, kus joobes mehed olid kasiino ees kaklema läinud.

Mõne minutiga saabunud turvatöötajad lahutasid mehed ning selle peale joobes isikud lahkusid. Turvatöötajad läksid kasiinosse väljasõidu andmeid registreerima, kuid kui nad mõne minuti pärast väljusid, märkasid nad, kuidas üks kasiino ees kakelda üritanud meestest on autorooli istunud ja jõudnud oma sõiduki juba ära kriimustada.

Turvatöötajad astusid sõiduki juurde ja palusid mehel auto seisma jätta. Samal ajal kui üks turvatöötaja juhiga vestles, teavitas teine juhtunust politseid.

Kuigi autojuht lubas sõiduki ära parkida, otsustas ta siiski minema sõita. Turvatöötajad informeerisid juhtunust politseid ja järgnesid sõidukile. Umbes kilomeetri pärast joobes juht peatus ja G4S patrullidel õnnestus kahe autoga tema liikumistee blokeerida. Politsei loal pidasid turvatöötajad juhi kinni ja jäid ootama politseipatrulli.

Politseinikud tuvastasid, et mees oli tarvitanud alkoholi. Kuna tal olid ka narkojoobe tunnused, toimetati mees täiendavasse ekspertiisi ja hiljem koju kainenema.