Kell 16.27 sai USS Security turvatöötaja info, et spordipoest Rademar jooksis välja meesterahvas, kes oli varastanud kauplusest tooteid. Tänu kaubanduskeskuse külastajatelt ja müüjatelt saadud kirjeldusele ning varga põgenemissuuna osutamisele õnnestus turvatöötajal pärast ligi kümme minutit kestnud tagaajamist Rocca al Mare keskuse lähistel tänavatel kahtlustatav isik kinni pidada.

Kuna varas käitus agressiivselt, palus turvatöötaja Vabaõhumuuseumi teel sõitnud autojuhtidel peatuda ja aidata isikut kuni patrullauto saabumiseni kinni pidada. USS Security meeskond tänab siinkohal abivalmit ja julget linnakodanikku, kes reageeris kiiresti, jättis oma sõiduki tee äärde ning tuli meie töötajale toeks. Jõuliselt vastu hakanud vargal õnnestus käed raudu panna alles USS Security täiendavate jõudude saabumisel. Kinnipeetud isik toimetati kaubanduskeskuse turvaruumi ning anti seejärel üle kohalekutsutud politseile.

Kinnipeetud mehe juurest leiti varastatud jope ja pusa kogumaksumusega ligi 200 eurot. Selgus, et riideesemed oli varastatud kahest erinevast poest ning need tagastati kauplustele Rademar ja Sportland.