Uurijale 2010. aastal antud ütluste kohaselt tunneb Sakkeus ärimees Suklest juba 90-ndate keskpaigast, kui viimane tegeles aktiivselt veel kalandusäriga. Aktiivsemalt hakkasid mehed esimest korda suhtlema 2003-2004 aastal, kui Sukles ostis vana mõisa ning soovis selle kohta Sakkeuselt hinnangut saada. Peale seda suhtles Sakkeus enda ütluste kohaselt Suklesega vähemalt korra kuus.

Endise inkassotöötaja ning kriminaalkorras karistatud Tõnis Sakkeuse sõnul võttis Sukles temaga 2010. aastal ühendust ning küsis talt hinnangut Hirvepargi tehingute kohta tehtud kohtuotsuse kohta. Sakkeus ütles Suklesele, et ilma kohtus käimata tal Liblikult raha kätte saada võimalik ei ole.

Pärast seda kohtusid Sakkeus ja Sukles nagu gängsterfilmis. Mobiiltelefonid jäeti autosse ning autost mindi eemale. Sakkeuse tunnistuse kohaselt tahtis Sukles tema kui kriminaalkorras karistatud mehe kaudu relva osta. “Ta tahtis relva muretseda, ta ütles, et tapab Libliku ära. Ta rääkis, et Eestimaale pole vaja sellist maltsa nagu Liblik,” rääkis Sakkeus eeluurimises antud ütlustes. “Ta arvas, et mul on sidemeid,” selgitas Sakkeus.

Sakkeuse ütluste kohaselt nõustus ta Suklese ettepanekuga, kuid relva tegelikult talle muretseda ei kavatsenud.

Tõnis Sakkeuse puhul oli tegemist isikuga, kes viis kokku Suklese ning palgamõrvariteks kehastunud politseiagendid. Kuna Sakkeus on aga 2011. aasta algusest surnud, palus prokurör arvestada mehe eeluurimises antud ütlustega. Kohus võttis prokuröri taotluse vastu, kuid nende tõendina arvestamise või mittearvestamise kohta lubas hinnangu anda alles kohtuotsuse ettelugemisel. Samuti lubas kohus need ütlused avalikustada.

Harju maakohtus on kohtu all endise äripartneri Tullio Libliku mõrva tellimise eest ärimees Andrus Sukles. Süüdistuse kohaselt maksis Sukles 2010. aasta augustis oma endise äripartneri Tullio Libliku tapmise toimepanemise eest ettemaksuna 1000 eurot ja andis tapmise täideviijale sihtmärgi fotod ning muu teo täideviimiseks vajaliku informatsiooni. Ülejäänud summa pidi tapja süüdistuse kohaselt saama pärast teo täideviimist.

Andrus Sukles ennast mõrva tellimises süüdi tunnistanud ei ole.