Reede pärastlõunal tabasid politseinikud kaks kiiruseületajat: kella 15.25 ajal mõõtsid politseinikud Tallinna-Narva maantee 183. kilomeetril sõiduauto Saab kiiruseks 167 km/h, tund aega hiljem peeti 181. kilomeetril kinni mootorratas Honda, mille kiirus oli 159 km/h.

Laupäeval kell 17.45 mõõdeti Tallinna-Narva maantee 169. kilomeetril, kus suurim lubatud sõidukiirus on 70 km/h, sõiduauto BMW kiiruseks 113 km/h. Sõidukiroolis olnud 38aastane Kirill oli tarvitanud ka alkoholi.

Sama päeva õhtu möödus traagiliselt ühele mootorratturile. Kella 21 paiku juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Toila ristmikul, kus mootorratta BMW juht, 25aastane Edgar, sõitis otsa pööret sooritavale mikrobussile Dodge. Vigastatud mootorrattur toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Mõlemad juhid olid kained.

Pühapäeval peeti kinni kolm mootorratturit, kes ei pidanud kiirusepiirangutest kinni. Ühel kihutajal, 34aastasel Alekseil, tuvastati lisaks veel alkoholijoove.

Suurim piirkiiruse ületamine mootorratturi poolt oli 63 km/h. Ida Prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelvalve talituse juht Alvar Ottokar kommenteeris rikkumisi järgnevalt: „Kõik juhid põhjendasid kiiruse ületamist seoses möödasõidu sooritamisega. Mootorrattaga kiiruse ületamine on üks ohtlikumaid teguviise, kuna õnnetuse korral on selle juht kõige vähem kaitstud vigastuste eest. Taolise käitumisega pannakse ohtu nii iseennast kui ka kaasliiklejaid.“

Narva politseijaoskonna juhi Reeno Kullamä sõnul möödus üritus tõsisemate rikkumisteta, kuid siiski tabati üks kiirust ületanud ja kaks joobes mootorratturit. Ta lisas: „ Silma hakkas asjaolu, et osa mootorrattureid ei suvatsenud kaitsekiivrit kanda ja palju turvavarustuse eirajaid olid just välismaalased.“ Kullamä arvas, et ürituse korraldajaga peab kokku istuma, et kajastada tekkinud kitsaskohti, mida järgnevatel aastatel võiks parandada.

Lisaks politseile tagas ka piirivalve turvalisust Narvas. Väljas oli jalgsipatrullid ja piirivalvekaater, kes jälgis olukorda Narva jõe ääres. Piirivalve mingeid rikkumisi ei tuvastanud.