Eile kella 17.55 ajal teatati politseile, et Tartus Puusepa tänaval sõidab Ford, mille juht on joobes. Politsei toimetas purjuspäi autot juhtinud Erkki (1973) kainenema, teatas LÕuna politseiprefektuuri pressiesindaja.

Eile kella 16 ajal teatati politseile, et Mäksa vallas Melliste külast liigub Tartu poole Audi 100, mille juht tundub olevat joobes. Politsei tabas sõiduki roolist alkoholijoobes Viktori (1988).

Kella 6.10 ajal teatati politseile, et Kabinast sõidab Tartu poole sõiduk, mille juht on umbjoobes. Politsei tabas sõiduauto Audi roolist raskes joobes noormehe (1988).

Esmaspäeval kella 15.10 ajal teatati politseile, et Võnnu vallas Võnnu alevikus sõidab sõiduauto, mille esistange on kinnitusest lahti ja sõiduki juht on tõenäoliselt ka joobes. Politseipatrull pidas kinni sõiduauto Nissan, mille roolis oli alkoholijoobes Madis (1962).

Samal päeval kella 9.20 ajal teatati politseile, et mööda Kreutzwaldi tänavat sõitis Tartust välja sõiduk Renault, mille juht on joobes ja sõidab vastassuunavööndis. Politsei tabas sõiduki roolist alkoholijoobes Pjotri (1954).

Pühapäeval kella 21 ajal teatati politseile, et Tartust kihutasid Räpina maanteele Volkswagen ja Ford. Politsei tabas Fordi roolist alkoholijoobes Dmitri (s 1981).

Samal päeval kella 18.20 ajal teatati politseile, et Tartus Ihaste teel asuvas parklas on Volvo, mille juht on joobes ja sõitis üle muruplatsi. Viis minutit hiljem pidas sõiduki kinni turvafirma ekipaaž, politsei tuvastas Volvot juhtinud noormehel (s 1987) joobe ja kõrvaldas ta juhtimiselt. Sõiduk teisaldati tasulisse parklasse.

Kella 18.20 ajal teatati ka, et Tartus Turu tänaval vangla juures sõidab rattur vastassuunavööndis. Politsei toimetas jalgratturi kainenema.

Kella 3 ajal öösel teatati politseile, et Tartus Võru tänaval sõidab kesklinna suunas joobes juhiga sõiduk. Politsei pidas kinni sõiduauto Ford Escort, mille roolis oli alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta Aleksandr (1988). Noormees kõrvaldati juhtimiselt. Sõiduk teisaldati tasulisse parklasse, mehe suhtes alustas politsei väärteomenetlust.

Kella 1 ajal pidas Põlva kriminaalpolitseinik Tartus Puiestee tänaval kinni sõiduauto Ford Orion, mille roolis oli alkoholijoobes Rain (1979). Roolijoodik kõrvaldati juhtimiselt, sõiduk teisaldati parklasse.

Laupäeval kella 1.50 ajal teatas valvas kodanik, et Ilmatsalust liigub Tartu poole Audi 80, mille juht on joobes. Politsei pidas sõiduki kinni Ringtee tänaval, selle roolis oli alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta mees (1971).

Laupäeval kella 20.10 ajal teatati politseile, et Tartus Kalda teel suunaga Anne Selveri poole liigub Renault, mille juht on joobes. Patrull pidas sõiduki kinni, selle juhil (1958) tuvastati alkoholijoove, lisaks puudus mehel ka juhtimisõigus.