Õnnetuse kohtueelne uurimine on prokuratuuri pressiesindaja kinnitusel lõppenud. Kohtutoimik on saadetud kaitsjale tutvumiseks ja lähiajal - arvatavasti mais - peaks juhtum jõudma kohtusse.

Mullu 16. mail põhjustas BMW juht Tallinnas Tartu maantee ja Kreutzwaldi tänava ristmikul õnnetuse, milles sai kokku vigastada 15 inimest, kolm neist raskelt.

Mööda Tartu maanteed linnast väljuval suunal liikunud sõiduauto BMW, mida juhtis 22-aastane mees, põrkas kokku Lastekodu tänava poolt Kreutzwaldi tänavalt Tartu maanteele vasakpööretteinud sõiduautoga Mercedez-Benz, mida juhtis 42-aastane naine.

Sündmuskohalt viis kiirabi haiglasse 13 inimest, ühele kannatanule anti abi kohapeal. Hiljem selgus, et abi vajas veel üks kannatanu.

Liiklusõnnetuse põhjustamises esitati kuriteokahtlustus BMW-d juhtinud 22-aastasele Gregorile, kes oli, nagu ekspertiisist selgus, alkoholi tarvitanud, ent mitte kriminaalses joobes.

Paljude tunnistajatega õnnetuse asjaolude uurimine on võtnud palju aega ja veel hilissügisel ootas prokuratuur viimaseid ekspertiisitulemusi, kuid praeguseks on jõutud järeldusele, et kriminaalasi võib kohtusse jõuda alanud aasta esimesel poolel.