Delfiga rääkinud naabermaja elanik ütles, et korteris, kust kaks hukkunut ja neli vigastatut kaasa toonud põleng alguse sai, toimusid pidevad joomingud. Ka eile õhtul oli samas korteris toimunud jooming.

Soojal ajal joodi ja pidutseti naabri sõnul ka kahe maja vahelises hoovis. Tema kinnitusel oli vaid aja küsimus, millal seal majas mõni õnnetus juhtub.

Probleemse korteri kohal teisel korrusel elasid naabri kinnitusel mees ja naine, kellega mingeid probleeme ei olnud. Tänaöises põlengus sai naine viga ja kiirabi viis ta haiglasse. Meest naabri kinnitusel kodus ei olnud, sest ta on kaugsõiduautojuht ja praegu välismaal. Küll aga olevat mehele teatatud, mis on juhtunud.

Põlengust jäid puutumata maja teises pooles asunud korterid, millest ülemises naabri kinnitusel kedagi ei ela.

Naaber rääkis veel, et nii põlenud majas kui ka majas, kus ta ise elab, on üürikorterid ja korteri eest, kus põleng puhkes, maksis omanikule üüri linn ehk tegemist oli sotsiaalkorteriga.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Delfile, et politsei täna öösel põlenud majja ühtki väljakutset saanud ei olnud. Samuti polnud politseil mingit muud infot, nagu tegemist oleks kuidagi probleemse majaga.