"Politsei on ka aastaid tagasi käinud sama meest nimetatud aadressil kinni pidamas, sest tema käitumine on olnud ohtlik eelkõige iseendale. Kehtivaid karistusi mehel ei ole," ütles politsei pressiesindaja Delfile.

Täna kella 13 paiku sa politsei teate, et Tallinnas kesklinnas Ravi tänaval kõnnib maskis mees, kellel on käes haamer. Psüühiliselt ebastabiilse mehe kinnipidamisel sai kergelt viga üks abipolitseinik.

Sündmuspaiga lähistel viibinud politseinikud said teate mehest mõned minutid pärast kella 13 ning taipasid, et tegemist on sealkandis elava vaimselt ebastabiilse mehega. Seepärast otsustasid nad minna kohe kontrollima varasemast tuttavat korterit Liivalaia tänaval, ütles Delfile politsei pressiesindaja.

Mees oli selleks ajaks jõudnud minna oma Liivalaia tänaval asuvasse korterisse ning ennast sinna lukustada. Kinnipidamise käigus sai üks abipolitseinik kergelt vigastada, sest end korterisse lukustanud mees torkas abipolitseinikku läbi lukuaugu kätte.

Politseinikud viisid mehe raviasutusse. Tänaval ükski inimene viga ei saanud.

Politsei tänab kodanikku, kes tänaval haamriga ringi liikuvast mehest häirekeskusele teada andis ja palub ka edaspidi sellisest kahtlasest käitumisest telefonil 112 teada anda.