Esialgsetel andmetel toimus sõiduauto Nissan ja veoauto Volvo kokkupõrge siis, kui Sillamäe poolt Narvas suunas liikunud Nissan kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud Volvoga, ütles Narva politseijaoskonna välijuht Oleg Konorev Delfile.

Esmase info kohaselt võis auto kõrvale kalduda siis, kui roolis olnud 1995. aastal sündinud naine pööras hetkeks tähelepanu oma lapsele. Haiglasse toimetati autojuht ja reisijad, eelmisel aastal sündinud 5-kuuse poisi ja 1955. aastal sündinud naise. Veoauto roolis olnud 1951. aastal sündinud mees oli kaine ja viga ta ei saanud.

Hiljem täpsustas politsei, et 5-kuune laps oli nõuetekohaselt turvatoolis kinnitatud. "Saime haiglast tagasiside, et lapsel õnneks vigastusi ei tuvastatud".

Liiklusõnnetuse täpsemaid asjaolusid selgitab välja menetlus. "Palume kõikidel autojuhtidel olla liikluses väga tähelepanelikud ja arvestada sellega, et isegi üks sekund, mille jooksul autojuht liiklust ei jälgi, võib olla mõnes situatsioonis määrava tähtsusega, eriti suurematel kiirustel," ütles Konorev.