Maanteeinfokeskuse teatel on Tallinna ringtee Kurnas 15. kilomeetril liiklusele nüüd taas avatud.

Hotell ja restoran Üksik Rüütel läheduses toimunud õnnetuse tõttu oli maantee seal liiklusele pool päeva suletud. Liiklejatel tuli teha ümbersõit ja arvestada suurema ajakuluga.

Ümbersõit toimus Tallinna-Tartu maantee, Tallinna linna Järvevana tee ja Viljandi maantee kaudu. Ümbersõidu pikkus oli ligi 30 kilomeetrit.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.

Delfile kirjutas lugeja: Soovitavalt mitte kasutada teed number "T11" ehk siis Luige-Kurna mnt- (Tallinna Ringtee). Tee suleti tänu sellele, et kõrgeveos sõitis ennast viadukti alla kinni öösel kuskil 12-1 vahel Üksiku Rüütli läheduses. Tee suletakse mõningaks ajaks ja avatakse ümbersuunamine. Kerge info teile siis, et jõuaksid enne tööle asumist lugeda ja hoiduda sellest kohas."

"Ringi soovitan sõita läbi Kiili, ehk siis kas Luigelt või Kurna ristmikult paremale Kiili peale ja Kiilist Vaela peale ehk Kiilist saab sõita Üksiku Rüütli ristmikule. See ring on umbes 10km pikkune ja väldib ka linnaummikutesse sattumise. Lisaks saab Tartu maanteele, Assakule sõita ka Uuesalu kaudu," edastas oma soovituse lugeja Tarvo.

Hea lugeja, kui sul on sündmuskohast pilte või soovitusi kaasliiklejatele, siis saada need aadressile rahvahaal@delfi.ee

Kurna silla liiklusõnnetus

Ehitusjärgus sild pärast veokiõnnetust Tallinna ringteel

Kurna silla liiklusõnnetus

Kurna silla liiklusõnnetus