Harju maakohus mõistis Paloveeri möödunud aasta septembri lõpus süüdi oma elukaaslase lapse löömises, kuid mehe kaitsja esitas otsuse peale apellatsiooni. Tallinna ringkonnakohus tegi eile avalikuks oma otsuse jätta kaitsja apellatsioon rahuldamata.

Tallinna ringkonnakohtu pressiesindaja Anneli Vilu ütles Delfile, et otsus on jõustumata ja ka selle võib 30 päeva jooksul edasi kaevata.

Paloveeri süüdistati oma elukaaslase lapse korduvas löömises, rääkis Delfile pärast Harju maakohtu süüdimõistvat otsust riigiprokuratuuri pressiesindaja Kadri TammaiDelfile teadaolevalt esitas avalduse lapse löömise kohta lapse bioloogiline isa.

Tammai sõnul küsis prokurör Paloveerile tingimisi vangistust, aga kuna tegu oli lühimenetlusega, siis ei ole prokuratuuril võimalik otsust edasi kaevata. Küll aga kaebas otsuse edasi Paloveeri advokaat Andres Simson.

Harju maakohus mõistis Paloveeri alaealise kehalises väärkohtlemises süüdi möödunud aasta 24. septembril kinniste uste taga ja määras talle karistuseks rahalise karistuse 300 päevamäära (päevamäär on 50,50 eurot).

Kuna Paloveeri juhtumit käsitleti lühimenetlusena, siis vähendati karistust ühe kolmandiku võrra ja lõplikuks karistuseks mõisteti mehele rahaline karistus 200 päevamäära ulatuses ehk 10 100 eurot.

Samuti mõisteti mehelt riigituludesse välja sundraha 532,50 eurot ja kaitsjatasu 144 eurot.