Päästeameti pressiesindaja sõnul tuli teade kella 18.45 ajal ning demineerijad asusid pommi otsima. Lõhkekeha ei leitud.

Politsei pressiesindaja Harrys Puusepp ütles Delfile, et täna kella 18.45 ajal helistati politsei lühinumbrile 110 ning teatati, et Tallinna lennujaamas on pomm. Teatele reageerisid ohutuse tagamiseks politseipatrullid ning päästeameti demineerimiskeskuse töötajad. Lennujaama vaba sissepääsuga ala evakueeriti politsei poolt. Päästeameti demineerimiskeskus kontrollis lennujaama ohutust, lõhkekeha ei leitud.

Samaaegselt alustasid politseinikud pommiähvarduse tegija väljaselgitamist. Politsei tuletab meelde, et pommiga ähvardamine on äärmiselt vastutustundetu. Tänaste uudiste valguses võib see inimestele eriti hirmutavalt mõjuda. Tabamisel ja süüdimõistmisel ootab ähvardajat kriminaalkaristus.

Pommiähvardused liigituvad Karistusseadustiku paragrahvi 263 alla, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Seadus näeb selle kuriteo eest ette reaalset vanglakaristust kuni viis aastat või rahalist karistust. Arvestada tasub ka märkimisväärse tsiviilhagiga, mis taolisel puhul võib kaasneda.