"Kallid Tallinna kesklinnas liiklejad, kes te satute Viru keskuse ja endise Postimaja piirkonda, eriti sinna jalakäijate tunnelisse, mis ehituse käigus püsti pandud on /.../ seal liigub ringi mõnevõrra räämas riietega agressiivne vene noormees, kes ahistab naisterahvaid, kisub neid riietest ja püüab käekotte ära võtta," kirjeldas juhtunut pealt näinud mees Facebookis.

Pealtnägija lisas, et korralekutsumise ja vahelesegamise peale reageerib mees pisargaasi ballooniga ähvardamisega.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles Delfile, et politseile teatati 2. septembril kella 14 paiku tõesti, et Narva maantee alguses üritas agressiivse käitumisega noormees naistelt käekotte ära rebida ning kui teataja läks teda korrale kutsuma, siis ähvardati teda gaasiballooniga.

"Kuigi juhtunust anti politseile teada umbes pool tundi hiljem, teavitati sellest piirkonnas tegutsevaid patrulle ning võimalikku ähvardajat prooviti tuvastada ka videovalve kaamerate abil," ütles Sang.

Sellisest tegevusest tuleks politsei esindaja teatel võimudele viivitamatult teatada, samuti tuleks võimalusel sündmuskohale jääda kuni patrulli saabumiseni, et oleks võimalik juhtunu põhjal ka menetlust alustada ning seeläbi häirijat ka karistada.