Delfi andmetel varastas umbes 30-aastane mees teisipäeva õhtul kella 19 ajal Haabersti Rimi Jyski kauplusest T-särke, mistõttu läks G4Si heaks töötanud turvamees varast kinni pidama.

Turvatöötaja oli 40ndates vene keelt kõnelev mees, kes oli vahetusevanem ning läks põgeneda püüdnud narkomaani kinni pidama veidi pärast vahetuse algust.

Varas lõi turvatöötajat jalaga peapiirkonda, mees kukkus ning kaotas teadvuse. Kiirabi jõudis kohale praktiliselt kohe, kuid meest päästa ei suudetud.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder kinnitas Delfile eile, et esialgsetel andmetel löödi turvatöötajat pea piirkonda kaks korda ning löökide tagajärjel mees suri.

Politsei pidas kahtlusaluse mehe kinni. Kuriteo uurimist viib läbi Põhja prefektuur ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur. Kriminaalmenetlust on alustatud karistusseadustiku tapmise paragrahvi alusel.

Tööülesandeid täites surnud mehe matusekulud võtab G4S enda kanda. AS G4S Eesti juhatuse esimees Andrus Ossip avaldas sügavat kaastunnet hukkunu lähedastele ja kolleegidele.