Kohtla-Järvel mõrvatud Nastjat oli pussitatud vähemalt kümme korda ja tema surnukeha leidsid pühapäeva hommikul juhuslikud möödujad. Artjom vahistati samal õhtul Narvas.

Vene Delfi kirjutab, et Artjom õppis piirilinnas kutsekoolis automehhaanikuks. Ta üüris Narvas ka korterit. Kas temaga on varasemalt probleeme olnud? Koolist ei tahetud seda kommenteerida, direktor Riina Veidenbaum ütles, et kuni politseiuurimine käib, ei ütle nemad midagi.

Vene Delfi vestles kahe õpilasega, kes olid Artjomiga samal kursusel ning tundsid teda hästi. Kas Artjom tundus teile tavalise noormehena? "Üldiselt jah. Ta oli sõbralik ja rõõmsameelne. Temaga võis alati koos nalja visata." Kas ta oli agressiivne? "Ei, kindlasti mitte. Täiesti tavaline poiss," kostis kaasõpilane.

Mõlemad märkisid, et Artjomil oli kooliainetes võlgu, ent kellel poleks - semestri lõpus on võimalik need asjad korda teha. Kuidas reageerisite, kui kuulsite, milles Artjomi kahtlustatakse? Sõbrad ütlevad, et seda oli raske uskuda, kuna Artjom oli väga sõbralik ja rahulik. "Ja siis selline asi... Ei mahu pähegi, miks ta nii tegi," arutleb üks sõpradest.

Artjom pole mõrva üles tunnistanud, täna keeldus ta ütlustest.

Nastja ja Artjom olid endised kallimad. Tapetud neiu sõbranna rääkis Vene Delfile, et Nastja oli hiljuti lõpetanud suhte noormehega, kes oli vägivaldne ja läks mitmel korral tüdrukule kallale. Eesti Päevalehe andmetel on üks vägivaldsuse kaasus, kus Artjom Nastja vastu kätt tõstis, politseile ka teada.

Jaga
Kommentaarid