Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist kinnitas Delfile, et tänavu 9. mai öösel Sämi sillalt alla sõitnud ja hukkunud veokijuht Vladimir oli seesama mees, kes osales 2. aprillil 2013. aastal liiklusõnnetuses, milles sai vigastada 28-aastane kahe lapse ema.

"Kriminaalmenetlus, kus naine kannatanuna osales lõpetati just seetõttu, et liiklusõnnetuse põhjustaja suri," lisas Rist.

Tänavu 9. mai ööl kell 23:55 juhtus Tallinna – Narva maantee 109. kilomeetril asuval Sämi sillal raske õnnetus. Poolhaagisega veoauto DAF, mida juhtis 61-aastane Vladimir, sõitis remondis oleva silla teepiiretest läbi ja silla tammist alla. Mees hukkus sündmuskohal.

Kokkupõrke tagajärjel purunesid ka silla kandetarindid ja sild muutus varisemisohtlikuks.

Õnnetus, mille eest Vladimir aga uurimise all oli, toimus 2013. aasta 2. aprillil kella 17 ajal Lääne-Virumaal Vinni vallas Rakvere-Luige maantee 5,4. kilomeetril, kus mehe poolt juhitud haagisega veoauto Man kaldus kurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Ford Mondeo. Autojuht, 28-aastane naine, viidi vigastustega Rakvere haiglasse.

Tänane Õhtuleht kirjutab, et sõiduautos oli toona 28-aastane kahe lapse ema Rowena. Naine oli just lõpetanud tööpäeva ning sõitis lasteaia poole, et võtta sealt noorem laps peale.

Naine on vajanud peale õnnetust ulatuslikku taastusravi, mille eest tasub liiklusõnnetuse põhjustanud rekka kindlustusfirma Ergo. Õnnetuse tagajärjel deformeerusid aga ka Rowena hambad, millesse on ajaga tekkinud palju valu tegevaid auke, kuid mida kindlustus ei kata. Tänaseks on õnneks naine tänu oma ema vaprusele taas jalule tõusnud, saab ise süüa ja juua.