Täna hommikul kell 8.21 sai politsei teate liiklusõnnetusest Järvamaal Paide vallas Mustla-Nõmme külas (Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 62. kilomeetril).

Esialgsetel andmetel sõitis Paide poolt liikunud veok Volvo, mida juhtis 34-aastane mees teepeenrale, et vältida kokkupõrget Tallinna poolt möödasõitu tegeva halli värvi sedaankerega sõiduautoga. Teepeenrale suundudes kaotas veok aga juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku Tallinna poolt liikunud sõiduautoga Fiat, mida juhtis 28-aastane naine.

Õnnetuse tagajärjel sai vigastada veoki juht ning sõiduauto juht, kõrvalistmel viibinud kaasreisija ja juhi taga istunud kaasreisija. Sõiduautos kaasreisijatena viibinud isikud toimetati Tallinnasse haiglasse, sõidukite juhid Järvamaale haiglasse.

Sõidukid said õnnetuse tagajärjel tehnilisi vigastusi. Politsei tuvastas, et mõlema sõiduki juhid olid kained ja kõik liiklusõnnetuses osalenud kasutasid nõuetekohaselt turvavööd. Sündmuskohalt oli tee asfaltkattega ja niiske, sõidukite rehvid vastasid nõuetele ning liiklusõnnetuse asjaolud selgitab välja edasine menetlus.

Kõigil, kes aga juhtusid antud liiklusõnnetust pealt nägema või omavad sündmuste käigust näiteks pardakaamerasalvestist palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 6123000.