Praeguseks on teada, et 20-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW tagant otsa ees liikunud sõiduautole Volvo. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volvo vasakule haljasalale ja BMW paremale vastu esimeses sõidureas sõitnud Fordi ning seejärel läbi bussiootepaviljoni. Ford omakorda paiskus vastu ees liikunud Toyotat.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Raavo Järva ütles, et õnnetuse üksikasjad selgitatakse uurimise käigus, kuid kogutud tõendid viitavad sellele, et õnnetusele eelnes BMW kihutamine. "Politseile tuli mitmeid vihjeid, et õnnetusse sattunud BMW-d nähti juba eelnevalt Tallinna linna vahel kihutamas," sõnas Järva.

Autodes oli kokku kaheksa inimest, nendest viga sai viis. 20-aastane BMW juht oli autos üksinda toimetati haiglasse kontrolli. Fordis oli kokku kaks inimest, autot juhtinud 39-aastane mees ja 34-aastane naine, kes mõlemad said viga ja viidi haiglasse. Eile pärastlõunal suri Fordi juht saadud vigastustesse.

Volvos oli samuti kaks inimest, autot juhtinud 54-aastane mees ja kaasreisija 57-aastane naine, kes toimetati haiglasse. Volvos olnud naine on raskes seisundis.

Koos õnnetuses hukkunud 61-aastase naisega bussiootepaviljonis olnud 32-aastane naine sai samuti viga ja on haiglas. Toyotas olnud kolm inimest õnnetuses viga ei saanud.