"Talle esitati kahtlustus ettevaatamatusest liiklusõnnetuse põhjustamises, millega kaasnes kahe inimese hukkumine," ütles Lääne prokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja Delfile.

"Õnnetuse põhjused, auto kiiruse, juhi võimaliku joobe jm asjaolud selgitab välja uurimine," ütles Kivioja.

Noormehe vahistamist prokuratuur ei taotle, sest pole ohtu, et vabaduses saadaks ta korda uusi kuritegusid või hoiduks menetlusest kõrvale.

Pärnu politseiosakond otsib inimesi, kes nägid laupäeval traagilises liiklusõnnetuses osalenud Toyota Yarist vahetult enne kokkupõrget liikumas Pärnus Riia maanteel.

Laupäeval, kella 17.50 ajal toimus Pärnu linna piiri lähistel Tallinn–Pärnu–Ikla mnt traagiline liiklusõnnetus, kus sõiduauto kokkupõrkel jalgratastega kaks ratturit hukkus. Politseil on andmeid, et õnnetuses osalenud hõbedast Toyota Yarist pandi tähele ka vahetult enne avariid liikumas Riia maanteel.

Politsei palub kõigil, kes nimetatud sõiduki liikumisteekonda märkasid ning ka neil, kes liiklusõnnetuse toimumist vahetult pealt nägid, ühendust võtta Pärnu politseiosakonnaga telefoninumbritel 444 6673 või 5343 5613 või lühinumbril 110.