Victorit süüdistati selles, et ta 29.04.2007 kella 23.00 paiku, olles alkoholijoobes, võttis osa massilistest korratustest Sillamäe linnas, mille käigus lõhkus jalgadega ja telliskividega Sillamäel Kesk 24 asuva kultuurikeskuse akende, uste ja reklaamistendide klaasid, samuti lõhkus ta telliskiviga Sillamäe Hansapanga kontori uste ja akende klaasid, tekitades oma tegevusega AS Hansapangale kahju 12950 krooni ja Sillamäe kultuurikeskusele kahju 11540 krooni, teatas Viru maakohus.

Samuti süüdistati Victorit selles, et ta osutas vastupanu politseitöötajatele, kui viimased püüdsid teda õiguserikkumise eest kinni pidada, seejuures solvas politseiametnikke ebatsensuursete sõnadega.

Liitkaristuseks mõisteti mehele rahatrahv 40 miinimumpäevamäära ulatuses summas 2000 krooni.

Eelvangistuses viibitud aeg kokku 10 päeva arvati karistusaja hulka, lõplikuks ärakandmisele kuuluvaks karistuseks määrati rahaline karistus summas 500 krooni.

Süüdistatavalt mõisteti välja kuriteoga tekitatud kahju 12950 krooni AS Hansapanga kasuks ja 11540 krooni Sillamäe kultuurikeskuse kasuks. Samuti tuleb süüdistataval tasuda kriminaalmenetluse kulud kogusummas 6310 krooni.

Kohtuotsus ei ole jõustunud, sellele võib esitada apellatsiooni 15 päeva jooksul väidetavate menetlusnormide rikkumise kohta kohtumenetluses.