„Täna ei ole meil veel vastuseid kõikidele küsimustele, aga teeme kõik endast oleneva, et need võimalikult kiiresti hankida ja teha selgeks, mis tüdrukuga juhtus," kinnitas Gross.

Sündmuskohal esmased toimingud teinud kohtuarst ja uurijad ei tuvastanud asjaolusid, mis viitaksid vägivaldsele surmale. Tüdruku surma põhjuse ning tema terviseseisundi surma eel selgitavad põhjalikud ekspertiisid.

"Tagame, et need tehakse nii kiiresti kui võimalik," lubas Gross.

Grossi sõnul kontrollitakse kõikvõimalikke uurimisversioone, et välja selgitada, mis täpselt juhtus.

Kriminaalmenetlust alustati enne tüdruku surnukeha leidmist paragrahvi alusel, mis käsitleb vabaduse võtmist seadusliku aluseta, kuna tüdruku kadumine ilma lähedastele endast teada andmata ei olnud tavapärane.

"Kvalifikatsioon võib uurimise käigus muutuda, kuid rõhutan, et oluline ei ole praegu juriidika ega paragrahvid, vaid see, et saaksime täpselt teada, mis juhtus ja kas kedagi on alust mõnes kuriteos kahtlustada,“ märkis Gross.

Eile kella 13 ajal teatati politseile, et Narvas Pähklimäe terviseraja lähistelt leiti tütarlapse surnukeha. Politsei tegi kindlaks, et tegemist on reedel, 4. detsembril kadunuks jäänud 14-aastase Darjaga.

Jaga
Kommentaarid