Kolk ütles Kuku raadio saatele "Päevapilk", et avalikkusele saab juhtunu kohta praegu öelda, et 2 tütarlast, vanuses 16 ja 18, jalutasid koju, neist möödus midagi vene keeles omaette pomisenud mees, kes pöördus mingil hetkel ümber, läks tütarlastele järgi ja hakkas neid mingisuguse pikliku rauast esemega ründama.

Tüdrukud jooksid eemale, ründaja järgnes neile, õnneks ilmusid piirkonda teised juhuslikud inimesed ja ründaja põgenes. Tüdrukud said kannatada, õnneks ei olnud vigastused väga rasked. Rünnakus kasutatud metallist eset pole politsei veel leidnud. Prokurör ütles, et viimase juhtumiga seoses on politsei olemas paremad isikukirjeldused kui novembrikuise juhtumiga.

Kolk lisas, et politsei otsib tunnistajaid ja tegeleb nii uue juhtumi kui kurikamõrvari juhtumiga. Möödunud aasta 23. novembril ründas pesapallikurikaga relvastatud kurjategija Tallinnas Snelli pargis kahte naist. Üks naine suri saadud vigastustesse. Prokurör rõhutas, et novembrikuise juhtumi kallal on politsei teinud palju mahukat tööd ja tema kinnitusel läheneb politsei järk-järgult süüdlasele.