"Prokuratuuril ei ole selgeltnägijaga kontakti olnud," kinnitas Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Katri Krall Delfile.

Kralli sõnul toimub uurimine siiani kõrgendatud tähelepanu all ning prokuratuur kontrollib iga uut informatsioonikildu.

"Siiski ei saa eeldada, et uurimisasutus asuks tihedale koostööle selgeltnägijaga ning toetuks faktides kellegi võimetele," lisas Krall.

14. mail Delfi Publikule antud intervjuus ütles Mano, et tema nägemuses oli Varvara tapja keegi, keda ta tundis. "Sellepärast ta tapetigi. Kui ta poleks seda inimest tundnud, ei oleks teda tapetud. Kui ta oleks elus, oskaks ta sellele inimesele osutada," sõnas mees.

"Tundub, et see oli ka midagi seksuaalset," kinnitas ta juba teada asjaolusid. "Loomulikult oli see mees. Võib-olla teab asjast kaks inimest," vihjas ta, et võika looga võib olla seotud enam kui üks inimene. "See on keegi, kes jahib lapsi. On tähtis see inimene leida, sest see võib uuesti juhtuda," lisas Mano.

"Ta on siiani Eestis ega ela kaugel kohast, kus elas see tüdruk. See ei juhtunud selgest taevast, et sõitis mööda ja haaras temast. Keegi jälgis, ootas ja plaanis õiget hetke, et seda teha. Nagu professionaal, haige professionaal," kirjeldas sensitiiv.

7. mail ütles Mano Kroonikale antud intervjuus, et kohtus Varvara emaga ja saab aidata juhtumi lahendamisel. "See on kõik, mida ma preagu öelda saan," lisas Mano.

Eelmise aasta 23. märtsil Narvas ühelt tühermaalt surnuna leitud Varvara lugu on senini lahenduseta.