Tiit Ojasood puudutav kriminaalasi alustati paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. Oleme juhtunut kommenteerides seni öelnud, et uuriti Tiit Ojasoo poolt teise inimese löömist, teatas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Delfile.

Prokuratuur ei pea õigeks vägivallajuhtumi kirjeldamist olukorras, kus kannatanu on soovinud lepitusmenetlust ning kriminaalmenetlus on lõpetatud. Kuna meedias on avaldatud väga vastuolulist infot juhtunu kohta, on prokuratuur valmis väärinfo ümberlükkamiseks kinnitama, et menetlusega tuvastati, et Ojasoo tõukas kannatanut käega ja lõi teda kahel korral jalaga.

Kannatanu ei kukkunud ning kõndis kiirel sammul sündmuskohalt minema, mõne aja pärast lahkus sündmuskohalt ka kahtlustatav, lisas prokuratuuri pressiesindaja.

Jalaga peksmisest kirjutas tänane Eesti Päevaleht. Peksmine leidis aset Tallinnas, Teater NO99 sisehoovis selle aasta 14. jaanuari õhtul. Ojasoo läks naisterahvale kallale ja ta ei löönud naist ainult ühe korra. Ta peksis naist jalgade ja kätega.

Jaga
Kommentaarid