Teisipäeva õhtul sai politsei 22-aastaselt naiselt kõne, kus ta andis teada ahistamisest. Nimelt sõitis naine Rakverest Kundasse, kui bussis hakkas temaga tutvust sobitama 45-aastane mees, kes samal ajal ka alkoholi tarbis. Naise korduvatele palvetele lõpetada vestlus ära, hakkas mees talle siivutusi ja roppusi rääkima, mis lõppes füüsilise kontaktiga, teatas Ida prefektuur.

Naine väljus mõned peatused varem, kus talle vastu tulnud elukaaslasega hoidsid nad lõpp-peatuses ahistajal silma peal. Politseinikud pidasid mehe kinni ja panid politseibussi ootama, kuni politseiautos naist üle kuulati.

Mõne aja pärast märkasid politseinikud, et politseibuss õõtsub ja sees toimub mürgel. Et vältida enda ja politseibussi vigastamist, andsid politseinikud mehele korduvalt käsklusi tegevus lõpetada. Mees ei allunud korraldustele ja üritas jalgadega kõigile hoope jagada. Appi tuli võtta politseikoer, kes sai samuti jalahoobi.

Agressiivsuse maha surumiseks kasutati suukorvita koera. Kui koer sai ründaja käe oma lõugade vahele, taltus mees ja politseinikud said talle käerauad peale panna. Kui olukord lõpuks kontrolli alla sai, lõppesid ka kogu tegevust saatnud sõim ja ähvardused.

Mees sai traumapunktis esmaabi, pärast mida ta toodi Rakvere politseijaoskonna arestikambrisse kainenema.

Täna Rakvere kohtumajas toimunud kohtuistungil kahetses mees tehtut ja kuigi ei mäleta sündmusest midagi, vabandas naise ees. Rakvere politseijaoskonna kohtuväline menetleja taotles mehele 30 päeva aresti.

Kohus rahuldas taotluse, määrates karistuseks avaliku korra rikkumise eest 10 päeva ja politsei seadusliku korralduse eiramise eest 20 päeva aresti.