"Kohtumise eesmärgiks oli anda perele täiendav ülevaade Markkuse kadumisjuhtumi uurimisest ning vastata küsimustele, mis olid perekonnal uurimise osas tekkinud," ütles Delfile Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Peitel lisas, et ka varasemalt on politsei korduvalt ja vahetult pereliikmetele selgitusi jaganud, seda nii uurijate, politseikaplani, jaoskonna juhi kui ka näiteks prefekti osalusel. "Info vahetamist jätkame vajadusel samamoodi ka edaspidi, kuni Markkus on leitud ja küsimused vastuse saanud," märkis ta.

Politsei kinnitusel jätkub täna töö Markkuse asukoha selgitamisel, olemasoleva info uuesti ülekontrollimisel, uue info kogumisel ning otsingute planeerimisel. "Paraku ei lahene kõik kadumisjuhtumid nii kiiresti kui me sooviksime, aga kinnitame, et teeme kõik endast oleneva, et Markkus üles leida," nentis Peitel.

17aastane Markkus jäi kadunuks mullu 24. oktoobri öösel. Kesköö paiku oli Markkus suundumas koju, kuid sinna ta ei jõudnud. Viimane teadaolev kontakt Markkusega oli öösel kell 00.30, kui ta viibis Võrus Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Ulatuslikud otsingud tulemust seni andnud ei ole. Vabatahtlike tööd juhendav Aare Rüütel on politseile ette heitnud, et nad ei ole Markkuse vanematele piisavalt toeks ega alusta kadumise osas kriminaalmenetlust. Politsei kinnitab, et ükski vajalik toiming pole kriminaalmenetluse taha jäänud.