Kurjategija ohvrite vanus jäi vahemikku 7 kuni 40 eluaastat ja enda sõnul tegutses ta kaheksa aastat. Teadaolevalt mees kedagi füüsiliselt ei rünnanud, vahendas ERR Uudised.

Tänavu veebruaris otsis ligi 80 politseinikku Nõmmel ja Laagris seksuaalkurjategijat ning pidasid kinni kõik seal liikunud ja laste kirjeldustele vastavad autod. 20. veebruaril oli kinni peetud autojuhte 147. Koos teise suuroperatsiooniga sel kevadel tuli politseinike küsimustele vastata rohkem kui 300 autojuhil. Paar nädalat tagasi saadi arvatav lasteahistaja kätte.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo lastekaitsetalitus pidas 6. septembril kinni 42-aastase mehe, keda kahtlustatakse selles, et ta on mitmete aastate vältel Tallinna eri piirkondades rahuldanud sugulist kirge alla 10-aastaste laste ees, teatas Põhja prefektuur. Samas on teada, et mees rahuldas end ka täisealiste eest. Mees sõitis Nõmme, Kristiine, Mustamäe piirkondades erinevat marki sõidukitega ning ei ole välistatud, et ta tegutses ka mujal. Politseil ei ole alust arvata, et mees oleks kedagi füüsiliselt väärkohelnud.

Politseil on alust arvata, et kahtlustataval võib olla rohkem ohvreid. Politsei palub teavitada võimalikest mehega seotud seksuaalsüütegudest Põhja prefektuuri lastekaitsetalitust telefonidel 612 5913, 612 5922, 53019938 või politsei lühinumbril 110.